Ons aanbod

1. Kleinschalige energiesystemen met zonnepanelen

De oplossing die wij aanbieden voorziet een gedeelte van uw verbruikers van elektriciteit onafhankelijk van het publieke net. Voor (koi)vijver, (zwem)vijver, Jacuzzi, tuinhuis, airconditioning, Tiny House, containerwoning, camping ... Ook zonnepaneel pakketten (Solarkit) op maat inclusief omvormer en batterij.

2. Voordelige warmtepomp en airconditioning

Een betaalbare warmtepomp voor verwarming en koeling van het merk Bosch Thermotechnology of Dimstal. Nieuwste technieken voor een hoog rendement en geruisloze werking. Optioneel kunnen we het elektrisch verbruik tijdens de dag optimaliseren voor een digitale teller met bestaande (of extra) zonnepanelen.

3. wifi voor uw woning of uw zaak

Wij configureren voor u een snel en stabiel wifi netwerk ideaal voor thuiswerken of studeren. Uw wifi wordt zo snel en zeker als een kabelverbinding. Installatie van een goed wifi netwerk zonder nieuwe bekabeling is ook mogelijk, evenals op plaatsen waar geen stroomvoorziening is.

4. Alarmsystemen met videobewaking

Wij installeren voor u een professioneel alarmsysteem met bewaking van vensters, deuren, en bewegings-sensors. Optioneel met videobewaking en camerabeelden op afstand.