top of page

Airconditioning van Bosch Thermotechnology
 

Positionering van Bosch in de HVAC markt
 

  • In airconditioning zijn er de (dure) A-merken zoals Daikin en Mitshubishi Electric. Dan zijn er vele B-merken zoals LG, Panasonic, Toshiba etc.

  • Bosch (Thermotechnology) is een relatieve nieuwe speler die zich positioneert een tussen de A en B-merken in. Dus beter dan een B-merk maar haalt net niet de energetische efficiëntie van een A-merk, en heeft evenmin de vele keuzemogelijkheden (design units etc.) van een A-merk. Uniek aan Bosch is dat goede koeling nog mogelijk is tot een buitentemperatuur van wel 50C.

  • Uw klantenvoordeel zit erin dat u slechts de prijs betaalt van een B-merk maar beter kwaliteit (groot koelvermogen, duurzaamheid, geluidsniveau, ondersteuning ...) ervoor krijgt dan de reguliere B-merken


Coddens Electric installeert uw Bosch airconditioning
 

  • Als u op zoek bent naar een goede koeling/airconditioning voor uw woning bent u aan het juiste adres. De verwarmingsfunctie is standaard inbegrepen.

  • Wij installeren een split unit (lucht/lucht) van Bosch voor u: één buitenunit gekoppeld aan één of meerdere binnenunits (tot max vier per buitenunit).
  • We doen de volledige installatie van de units en helpen u om goed te werking van het toestel te begrijpen alsook de configuratie via wifi/4G

Voor meer algemene informatie over Bosch producten ga naar de website van Bosch/airconditioning:

Bosch airconditioning

Climate 5000 I

Climate 6000 I

...

Koeling

Verwarming

Koeling

Verwarming

bottom of page