top of page

Groene stroom met back-up functie voor je aquarium of terrarium

aquarium

Uw aquarium of terrarium is een echte stroomverslinder. Grotere aquaria gebruiken op jaarbasis gemakkelijk evenveel of zelfs meer stroom als een gemiddeld gezin !

Waarom niet een groot deel van dit stroomverbruik dekken via een voor uw apparatuur berekend systeem met enkele zonnepanelen en batterij ?

Verder hebt u vele uren besteed om een kostbare verzameling vissen of amfibieën op te bouwen. Een langdurige stroompanne op het publieke net kan heel wat schade toebrengen aan uw kostbare hobby.

Onze oplossing wordt voor u op maat berekend, ontworpen, en geïnstalleerd. Een aparte stroomkring levert groene energie  en beveiligt tegelijk uw kostbare bezit door een back-up stroomvoorziening van meerdere uren (typisch vier uren, maar langer is zeker mogelijk).

Uw investering in een performante back-up/UPS voor uw aquarium of terrarium verdient zichzelf terug door de opbrengst van groene stroom (als u extra panelen plaatst), en/of ook door de batterij die uw niveau van zelfconsumptie gaat verhogen (minder stroom injecteren op het net) !

Nog vragen of interesse in een gratis offerte van ons energiesysteem voor uw aquarium/terrarium? Zie onze contactgegevens onderaan, of vul dit formuliertje in.

Aquarium, beveiliging tegen elektriciteitspanne, backup/UPS voor meerdere uren, Coddens Electric

(voorbeeld van een aquarium met veel stroomverbruikers)

wist je dat

  • Een gemiddeld tropisch aquarium (van 110 liter) tot 1140 Kwh elektriciteit verbruikt per jaar voor verlichting, verwarming, en pompjes? Dat komt overeen met het verbruik van zes droogkasten en heeft een kostprijs van ongeveer €300.

  • Onze oplossing compatibel is mocht u al een net-gekoppelde zonnepaneel installatie bezitten. Onze semi off-grid installatie gaat dan werken als een kleine thuisbatterij.

bottom of page