top of page
IMG_4355.JPG

Voor particulieren

Wij bieden oplossingen voor een aantal veel voorkomende vereisten waar de standaard zonnepanelen installateurs geen goed antwoord op hebben. 

Onze oplossingen

thuisbatterij retrofit, energieopslag, LFP batterijmodules, zonne-energie opslaan, uitbreidingen

Uitbreidingen 

Wij installeren een thuisbatterij die oplaadt met uw bestaande zonnepanelen. 

Plaatsen van extra panelen op een tuinhuis, poolhouse, garage.. Deze aanvullende zonne-energie wordt bijvoorbeeld gebruikt voor het opladen van een EV of een zwembad-/vijverinstallatie. 

Onze uitbreidingen kunnen we voor u ook configureren met een dynamisch energietarief. Voordelen zijn een beter rendement van de thuisbatterij in de winter en een hoger gemiddeld injectietarief. 

zonnepanelen off-grid, onafhankelijk van het net, groene stroom

Off-Grid

Hebt u nood aan elektriciteit maar is er geen publiek net beschikbaar, of wenst u er geen gebruik van te maken? Wij bouwen off-grid  energiesystemen voor afgelegen chalets, Tiny Houses, caravans, Mobile homes, (woon)boten en jachten etc. In samenspraak met u dimensioneren wij dit systeem en voegen wij eventueel een back-up toe in de vorm van een generator (LPG, diesel). 

bosch climate buitenunit multi-split, warmtepomp, zelfconsumptie verhogen

Warmtepomp

Een betaalbare lucht/lucht warmtepomp installatie voor verwarming en koeling van het merk Bosch Thermotechnology of Mitsubishi Electric. Nieuwste technieken voor een hoog rendement en geruisloze werking. 

In de zomer en lente is de warmtepomp/airco een ideale verbruiker om de zelfconsumptie van uw zonne-energie op te voeren.

bottom of page