Alarmsystemen

Coddens Electric installeert voor u een professioneel alarmsysteem met bewaking van vensters, deuren en poorten, parkings enzovoort. Door het gebruik van draadloze sensors worden er geen zichtbare of kwetsbare kabels gelegd.

De alarminstallaties zijn zeer betaalbaar en voordelig. Dit omdat we gebruik maken van minder bekende, maar daarom niet minder goede merken. Verder hoeft u geen abonnement bij ons of een alarmcentrale te nemen, aangezien het alarmsysteem volledig zelf te beheren is (ook voor uitbreidingen).

Coddens Electric biedt ook brandalarmen en intelligente videobewaking aan. In combinatie met onze off-grid energieoplossingen (zie pagina), is het mogelijk voor ons om een alarmsysteem te installeren op plaatsen waar geen of slechts weinig stroomvoorziening is.

Contact Us

Interesse in  off-grid elektriciteit met  kleine thuisbatterij, of een alarmsysteem/video bewaking voor uw woning of bedrijf, of een snelle en stabiel wifi installatie? Graag een mailtje met uw gegevens en interesses naar coddens.electric@telenet.be

Fernand Tavernestraat 66, 9400 NINOVE

Tel. 0032 468 353 992

© 2020 by Wim Coddens & Charlotte Vantoest. Proudly created with Wix.com

  • Facebook